Kúpiť rebriny a ribstole – e-shop

Sprievodca výberom
rebrín


Rebriny  >  Rebriny do telocvične i na doma

Rebriny do telocvične i na doma

Pamätáte si rebriny z hodín telocviku? Aj dnes ich nájdete snáď vo všetkých telocvičniach. A prečo? Pretože cvičenie na nich je veľmi jednoduché a efektívne.

Rebriny aj dnes nájdete vo väčšine telocviční a zaobstarať si ich môžete aj domov. Na výber máte drevené alebo kovové rebriny, často sú doplnené o cvičiace a posilňovacie prvky.

Na rebrinách môžete jednoducho posilňovať a cvičiť - priťahovačky, sedy-ľahy alebo skracovačky. Rebriny rozvíjajú obratnosť a pružnosť, sú vďačným herným prvkom v každej detskej izbe. Zaisťujú nevyhnutný pohyb vášho dieťaťa. Nenechajte ho len sedieť pri modernej technike, ale dajte mu možnosť cvičiť doma a, samozrejme, vytiahnite ho čo najčastejšie von.

Ako doplniť rebriny o ďalšie prvky?

Je jednoduché vaše rebriny rozšíriť o ďalšie posilňovacie stanovište. Používajú sa závesné hrazdy, na ktorých sa skvele posilňuje horná časť tela, ale aj brušné svaly. Na rebriny pripevníte rôzne závesné systémy (MultiTrainer, TRX) alebo posilňovacie tiahla, expandery či fitness posilňovacie gumy.

A mimochodom, zavesiť sa na rebriny je také malé a účinné ranné pretiahnutie. Na ďalšie cviky prídete sami, stačí rebriny, či už kovové alebo drevené, zaobstarať domov a cvičiť môžete začať ihneď.

Buďte šampión s rebrinami Benchmark Champion

Rebriny s kovovým rámom sú doplnené o niekoľko posilňovacích biotopov - sú to lavica, hrazda, povrazový rebrík, kruhy, lano, voľne umiestniteľné a odnímateľné bradlá. A hneď je z rebrín posilňovací stroj!

Sú vhodné na zvýšenie fyzickej aktivity, posilňovanie svalov a rozvíjanie koordinácie. 

Zdieľajte článok



Odporúčame rebriny a ribstole

Ďalšie novinky

Rebriny do telocvične i na doma

Pamätáte si rebriny z hodín telocviku? Aj dnes ich nájdete snáď vo všetkých telocvičniach. A prečo? Pretože cvičenie na nich je veľmi jednoduché a efektívne.

Rebriny do detskej izby

Chcete deťom vyplniť izbičku užitočnou cvičebnou pomôckou? Kúpte im rebriny a na ne napríklad hrazdu.

všetky novinky