Kúpiť rebriny a ribstole – e-shop

Sprievodca výberom
rebrín


Rebriny  >  Urobte si z rebrín posilňovaciu stenu

Urobte si z rebrín posilňovaciu stenu

Rebriny sú skvelým posilňovacím základom, na ktorý pripevníte rad posilňovacích pomôcok a doplnkov. Čo všetko na rebriny pridať?

Hrazda, bradlá, závesný posilňovací systém, rôzne gumy a expandery. A tiež inverzné topánky alebo všelijaké detské preliezačky a posilňovacie zábavné doplnky. A z rebrín je hneď "posilňovacia stanica".

Rebriny 4v1

Niektoré rebriny už v podobe posilňovacie steny kúpite - môžu byť vybavené kovovým rámom, posilňovacou lavicou s držiakom na vzpieračskú tyč, hrazdou a bralami, ktoré možno umiestniť kamkoľvek, alebo ich odobrať. Celá konštrukcia týchto rebrín je prispôsobená tak, aby trénujúci mohol preliezať z jedného prvku na druhý. Rebriny majú rozperný systém pre inštaláciu medzi podlahou a stropom a ďalej na pripevnenie do steny. Priečky rebrín sú kovové s plastovým protišmykovým povrchom. Zostava váži 50 kg a unesie až 120 kg.

Také multifunkčné rebriny vám posilnia telesnú a psychickú kondíciu, srdce, svaly nôh, stehien, zadku, chrbta, ramien i paží - skrátka všetko.

Posilňovaciou stenou proti bolestiam chrbta

Posilňovací stena je tiež ideálny pomocník pre domácu regeneráciu všetkých, ktorí musia v práci dlho sedieť, prípadne stáť. A okrem spevnenia chrbta prináša aj ďalšie bonusy, napríklad úbytok nadbytočných kilogramov, pretože tuky sa spaľujú ešte dlho po ukončení tréningu (ktorý stačí naplánovať 3 × týždenne po polhodine). Je to vďaka zrýchlenému metabolizmu.

Výhodou pravidelného posilňovania je aj prevencia zranenia vo vyššom veku a celkové zvýšenie kondície. Posilňovaním sa dá predísť mnohým civilizačným chorobám, napríklad vysokému tlaku, cukrovke i odvápneniu kostí. A spevnená postava tiež oveľa lepšie vyzerá, čo ocenia muži aj ženy v akomkoľvek veku.

Posilňovacie pomôcky pre domáce použitie sú výhodná investícia

Investície do závesnej hrazdy a ďalších pomôcok je minimálna, avšak s veľkým efektom. Úplne vás zbaví nákladov spojených s dochádzaním do posilňovne a môžete trénovať podľa svojich časových možností v pohodlí domova. Ak ste napríklad mamička na materskej, ľahko pritom dohliadnete aj na deti. Formujete si postavu v pokoji, čo tiež prispieva k dobrým výsledkom.

Zdieľajte článok



Odporúčame rebriny a ribstole

Ďalšie novinky

Rebriny do telocvične i na doma

Pamätáte si rebriny z hodín telocviku? Aj dnes ich nájdete snáď vo všetkých telocvičniach. A prečo? Pretože cvičenie na nich je veľmi jednoduché a efektívne.

Rebriny do detskej izby

Chcete deťom vyplniť izbičku užitočnou cvičebnou pomôckou? Kúpte im rebriny a na ne napríklad hrazdu.

všetky novinky