Kúpiť rebriny a ribstole – e-shop

Sprievodca výberom
rebrín


Rebriny  >  Rebriny do detskej izby

Rebriny do detskej izby

Chcete deťom vyplniť izbičku užitočnou cvičebnou pomôckou? Kúpte im rebriny a na ne napríklad hrazdu.

Rebriny sú pre deti skvelou príležitosťou, ako sa od raného veku začať učiť športu a zdravému životnému štýlu. Formou zábavného hrania sa dieťa fyzicky rozvíja a robí to s chuťou. A o to pri cvičení detí ide predovšetkým.

Pravdaže, či dieťaťu zaobstarať do detskej izby rebriny, je predmetom mnohých diskusií na internete, alebo medzi mamičkami na detských ihriskách. Objavujú sa obavy zo zranenia, ale verte, že deti majú často až prekvapivý pud sebazáchovy a na rebrinách sa im nič nestane.

Pre rebriny v izbe treba viac miesta, zvlášť pre varianty so šmýkačkou. Pod rebriny je potom dobré pridať matrac, alebo ešte lepšie sedací vak, ktorý bude bezpečnostným prvkom, ale aj miestom odpočinku.

Nielen pre deti

A viete, ako rebriny v izbičke končia? Často ako cvičebná pomôcka aj pre rodičov. V kombinácii so závesnou hrazdou sú ideálnym fitness doplnkom na pretiahnutie tela, alebo na posilňovanie brušných svalov, alebo svalu rúk a ramien.

A späť k deťom - ideálne je pre športovú detskú izbu mať okrem rebrín napríklad aj lezecké chyty na stene, šmýkačku z postele, a pre zábavu závesnú hojdačku. Nech sa deti môžu vyšantiť aj doma, keď je vonku napríklad zlé počasie. 

Nielen pre deti - Benchmark Kiddi

Okrem klasických rebrín môžete deťom kúpiť rovno pripravený cvičebný set upevnený na rebrinách. Ten umožňuje mnoho cvikov, pretože okrem klasických drevených rebrín (rám je kovový, priečky drevené) obsahuje povrazový rebrík, kruhy a lano. Rebriny Benchmark Kiddi sú vhodné na zvýšenie fyzickej aktivity, posilňovanie svalov a rozvíjanie koordinácie.

Tieto rebriny pre deti tak ponúkajú cvičenie, ktoré už nestretnete v mnohých telocvičniach, predovšetkým efektívne gymnastické kruhy.

Zdieľajte článok



Odporúčame rebriny a ribstole

Ďalšie novinky

Rebriny do telocvične i na doma

Pamätáte si rebriny z hodín telocviku? Aj dnes ich nájdete snáď vo všetkých telocvičniach. A prečo? Pretože cvičenie na nich je veľmi jednoduché a efektívne.

Rebriny do detskej izby

Chcete deťom vyplniť izbičku užitočnou cvičebnou pomôckou? Kúpte im rebriny a na ne napríklad hrazdu.

všetky novinky