Kúpiť rebriny a ribstole – e-shop

Sprievodca výberom
rebrín


Rebriny  >  Akú vybrať hrazdu na rebriny?

Akú vybrať hrazdu na rebriny?

Možno ste nevedeli, že možnosti rebrín rozširuje závesná hrazda. Jedna taká sa dá dokúpiť aj k obľúbeným dreveným žebřinám inSPORTline všetkých typov.

Ďalši motiváci k pestrému cvičeniu, ktoré vás bude baviť, je bezpochyby darček k tejto pomôcke - videotrenér "Krásne bruško". Obdržíte ho ako poďakovanie za objednávku v internetovom obchode.

Závesná hrazda je oceľová a natretá farbou odolnou proti opotrebeniu, vlhkosti a potu. Pri cvičení teda zaručuje bezpečnosť, avšak do maximálneho zaťaženia 110 kg. Na ribstol ju uchytíte ľahko a hneď môžete využívať univerzálne nastavenie rozstupu vzpier. A koľko za ňu dáte? Ak nakúpite v akcii, tak len 760 Sk.

Efektívne posilňovanie aj do obývačky či kancelárie

Medzi najlepšie cvičenie patrí dodnes posilňovanie vlastnou hmotnosťou. Z pomôcok sa v ňom uplatňujú práve závesné systémy ako hrazdy na rebriny, ale tiež balančné podložky a rôzne špeciálne posilňovača. Užívatelia ich vyhľadávajú z niekoľkých dôvodov, medzi ktoré patria:

  • Nízke obstarávacie náklady a jednoduché použitie
  • Účinné cvičenie pre formovanie postavy, chudnutie aj kondičný tréning
  • Využitie vo vonkajších aj vnútorných priestoroch

Hrazdu na rebriny odporúča aj tréner inSPORTline Petr Kopřiva, ktorý uvádza: "Spevnenie stabilizačných svalov vám pomôže aj od dlhodobej bolesti chrbta, napríklad z nadmerného sedenie, ktoré bohužiaľ začalo ohrozovať aj deti."

Zdieľajte článok



Odporúčame rebriny a ribstole

Ďalšie novinky

Rebriny do telocvične i na doma

Pamätáte si rebriny z hodín telocviku? Aj dnes ich nájdete snáď vo všetkých telocvičniach. A prečo? Pretože cvičenie na nich je veľmi jednoduché a efektívne.

Rebriny do detskej izby

Chcete deťom vyplniť izbičku užitočnou cvičebnou pomôckou? Kúpte im rebriny a na ne napríklad hrazdu.

všetky novinky