Kúpiť rebriny a ribstole – e-shop

Sprievodca výberom
rebrín


Rebriny  >  Zdravá závislosť – detská domáca preliezačka!

Zdravá závislosť – detská domáca preliezačka!

Rebriny, hrazdu, gymnastické kruhy, lano, visutú hrazdu, sieť na šplhanie, lanový rebrík, ale aj hojdačku, basketbalový kôš, hadí a vodorovný rebrík zahŕňajú v rôznych obmenách preliezačky na doma. Raj pre deti každého veku, aby sa poriadne vybláznili.

Zostavy sú certifikované do 100 kg a určené pre deti od troch rokov. Vyrábajú sa buď na inštaláciu k stene, alebo s jednoduchým rozperným systémom medzi strop a podlahu, čo umožňuje ich ľahké premiestnenie. Tiež výšku hrazdy je možné meniť podľa veku dieťaťa.

Preliezačky sú stabilné, so špeciálnymi nekĺzavými priečkami, ktoré pri cvičení zároveň masírujú dlane a chodidlá. Všetky otvory majú bezpečné krytie.

Deti sú veľmi vynaliezavé vo vymýšľaní nových a nových aktivít na preliezačke, a že je táto zábava zároveň potrebným cvičením, viete vy.

Ak sa rozhodnete pre investíciu do domácej preliezačky, môžete sa tešiť zo zdravia a fyzickej kondície svojich detí.  A to predstavuje jej hlavný a dlhodobý efekt.
 

Zdieľajte článok



Odporúčame rebriny a ribstole

Ďalšie novinky

Rebriny do telocvične i na doma

Pamätáte si rebriny z hodín telocviku? Aj dnes ich nájdete snáď vo všetkých telocvičniach. A prečo? Pretože cvičenie na nich je veľmi jednoduché a efektívne.

Rebriny do detskej izby

Chcete deťom vyplniť izbičku užitočnou cvičebnou pomôckou? Kúpte im rebriny a na ne napríklad hrazdu.

všetky novinky